Sexual Healing / De-armouring

 

IMG_1641

DE-ARMERING

  • Vil du udleve dit fulde kropspotentiale?
  • Tør du møde dig selv og især din krop selv på allerdybeste plan – møde sider du måske ikke har mødt hos dig selv og din krop endnu?
  • Træt af gamle ’kroniske’/tilbagevendende skavanker

Jeg arbejder efter GAIA-metoden (Susanne Roursgaard Seksual Healing and Deamouring) som er en kropsterapi som er yderst effektivt til forløsning af ophobet/uforløst seksuel energi, kropstraumer, stress, smerter, stivhed, ubehag/skavanker generelt. Behandlingen skaber en væsentlig dybere og mere levende kontakt til og i din krop

Min de-armering er en kombination er en tantrisk/intuitiv massage og triggerpunkts behandling. Det giver efter min mening en væsentlig større åbning af kroppen til at skabe flow og ikke mindst tillid ind i behandlingen. En session varer typisk 2-3 timer afhængig hvor meget kroppen/systemet kan tåle. Det er en flertrins behandling som er mere fysisk og dybdegående end en typisk tantramassage. Her arbejdes der med alle kroppens lag – dybt ned i bindevævet helt ned til knoglerne.

Du vil kunne opleve at åbne op i din spirituelle bevidsthed. Det skyldes især kroppens egen frigørelse af oxytocin (hormon) og endorfiner (kroppens morfin) ved berøringen og kropskontakten under massagen/de-armeringen.

Med forskellige teknikker (massage og triggerpunkter) åbner jeg op for dine blokerede energikanaler. Når du er løsnet og de-armeret både eksternt og internt, kan energien flyde frit gennem hele din krop. Formålet med denne kropsbehandling er, at du får mulighed for at få væsentligt bedre forbindelse til din krop i form af velvære, afslappethed og med fornyet energi, lyst og livslyst.

HVORFOR?

Vi oplever/udsættes for traumer, dårlige oplevelser og uforløste behov i hverdagen og over længere tid ”lagres” de både i tanke-kroppen, følelses-kroppen og den fysiske krop. Ved almindelig samtaleterapi er det traumet i tankekroppen, som primært behandles og forløses. Men så længe traumedelene i de to sidste kroppe ikke bearbejdes, vil en del af traumet bestå i os og fortsat arbejde og påvirke os – det kan nogen gange føles som om vi aldrig bliver helt færdige med ‘tingene’. Det er ligesom der stadig sidder ’noget’. Alt dette kan sidde over alt i kroppen.

Tanke-traumer og delvis følelses-traumer forløses med tiden i en eller form for tidslinie (terapi, samtaler og mental bearbejdning), hvor i mod traumer i den fysiske krop og delvis følelses-kroppen bliver siddende til en eller anden fysisk påvirkning = DE-ARMERING sker og forsvinder dermed. Nogen gange skal der flere behandlinger til, da tingene har siddet i kroppen i længere tid.

De-armering kan være intens, hvor mange gemte og glemte følelser og stemninger kan frigives. Hvis du ikke føler dig tilpas med dele af behandlingen, er det okay. Det er helt naturligt for de fleste, når de bliver konfronteret. Du kan altid sige fra et øjeblik eller helt stop. Det er kun dig der bestemmer, hvad der er godt for dig og hvad der ikke er.

I alle behandlinger er det uforudsigelig hvad der sker, så det er godt ikke at have bestemte forventninger til en de-armering. Tingene skal nok ske, når kroppen/du er klar og ikke før.

For at få det fulde udbytte af andre fysiske kropsbehandlinger (f.eks. tantramassage), mener jeg, at man bør sørge for at have en de-armeret krop, da den vil være væsentlig mere åben og modtagelig.

 

GENITAL DE-ARMERING – IND/UDVENDIG

For kvinder involverer denne behandling de-armering udvendigt og omkring vagina/yoni og indvendigt i vagina/yoni samt livmoderhalsen.

For mænd omfatter dearmeringen en ydre massage/triggerpunkt af og omkring penis for at slappe af og slippe blokeringer i penis og omkring mellemkødet.

De fleste kvinder har typisk spændinger i og omkring deres vagina/yoni. Sommetider også i anus. For mænd er det hovedsageligt anus, hvor der vil være spændinger. Disse spændinger skyldes hovedsageligt følelser, stress, frygt, angst undertrykt behov eller skyld/skam.

De-armeringen er både en massage (åbnende del) og triggerpunkts behandling, der hjælper dig med at frigøre disse spændinger og undertrykte følelser. Som følge heraf bliver din krop blødere og mere følsom. Du vil simpelthen føle dig mere fri. De-armeringen vil efterfølgende hjælpe dig med en mere åben adgang til dine følelser, begynde at cirkulere seksuel energi, føle mere lyst, livslyst og opleve højere nydelse i livet.

Frigivelsen af spændinger og blokeringer i og omkring kønsorganerne vil øge følsomheden og give mere flow, hvilket vil gøre det muligt for dig at opleve dybere og mere følsomme orgasmer (alle typer). Både mænd og kvinder tilbydes anal de-armering. En yogisk åben anus gør det muligt for seksuel energi at strømme fra kønsorganerne til og op igennem rygsøjlen, hvilket er vigtigt, hvis du vil opleve kropsorgasmer og især helkropsorgasmer.

 

Forskel på de-armering contra tantramassage

Sammenligning/forskel på de-armering og tantramassage er efter min mening, at de-armering er det grundlæggende dybe for/-arbejde (kropsterapi) med kroppen for at slippe af med for-/nutidens problemer og skabe et solidt fundament for en mere problemfri krop og fri krop fremadrettet. En de-armering er væsentlig mere terapeutisk end tantramassage.

Tantramassagen er så (sammenlignet med de-armering) mere en daglig vedligeholdelse (kropsterapi) af kroppen som holder dig åben og mere fri af kropsproblemerne. Når du er de-armeret, vil du simpelthen opleve tantramassagens flow og ekstatiske virkning væsentlig mere intens og frigørende.