Tantra Massage

cropped-Shiva-_-shatki.jpg1476695_10201574606861661_1444491795_nimagesTEOWV09S

 

TANTRAMASSAGE – Kropsterapi

Vil du opbygge fornyet energi og lyst?

Vil du forkæle dig selv og din krop?


Hvordan føles DIN hverdag?

  • Trænger du bare til at forkæle dig selv og din krop ved at fylde op med god energi og lyst?
  • Trænger du til afstresning fra hverdagens mange indtryk og påvirkninger?
  • Trænger du til fysisk og mental nærvær?
  • Trænger du til at mærke og komme ned i din egen krop?
  • Trænger du til at føle dig mere åben og fri af daglige fastlåste tanker, handlinger og hæmninger?
  • Trænger du til at vinde tilliden/lysten i din krop og kærligheden til dig selv tilbage?
  • Trænger du til at få forløst spændinger og blokeringer (både fysisk og mentalt).

Så prøv en tantrisk massage eller en intuitiv tantrisk massage session hos os.

 

Hvad er Tantra Massage (hos Body-A-Live)

Jeg vil forsøge at beskrive, uden en lang romatisk historie, hvad der rent faktisk sker i en tantramassage hos mig. Det drejer sig om at komme i kroppen og ikke i hovedet (forventninger)

I en tantramassage åbner jeg alle dine sanser i hele din krop, så du mærker dig selv, din sensualitet på en dyb og frigørende måde, hvor man ofte ender i en form for dyb boblende ekstase.

Det frigør både fysiske og mentale spændinger og blokeringer i kroppen og i hovedet, så du føler en utrolig lethed, åbenhed, kærlighed, velvære og en øget lyst i kroppen. Du vil kunne opleve at åbne op i din spirituelle bevidsthed. Det skyldes især kroppens egen frigørelse af oxytocin (hormon) og endorfiner (kroppens morfin) ved berøringen og kropskontakten under massagen.

Frigivelsen af spændinger og blokeringer i og omkring kønsorganerne vil øge følsomheden og give mere flow, hvilket vil gøre det muligt for dig at opleve dybere og mere følsomme orgasmer (alle typer). Både mænd og kvinder tilbydes anal de-armering. En yogisk åben anus gør det muligt for seksuel energi at strømme fra kønsorganerne til og op igennem rygsøjlen, hvilket er vigtigt, hvis du vil opleve kropsorgasmer og især helkropsorgasmer.

Selve massagen kan være både blid og fast i den fysiske kontakt. Jeg har i selve udførelsen valgt, at lade mig inspirere af både den Taoistiske, TNT og Mahamudra ’teknikker’. Du vil dog aldrig opleve to ens massager, da jeg tager udgangspunkt i min intuition og den energi der fylder rummet i det øjeblik, hvor massagen udføres.

Tantra Massagen foregår i et specielt indrettet lokale i en varm og sensuel atmosfære med stearinlys, afslappende musik, der får dig til at falde helt ned og nyde rejsen ind i det vidunderlige tantra univers.

For at få det fulde udbytte af en tantramassage (og andre fysiske kropsbehandlinger), mener jeg, at man bør sørge for at have en de-armeret krop, da det vil gøre den væsentlig mere åben og modtagelig.

Forskel på tantramassage contra de-armering

Sammenligning/forskel på de-armering og tantramassage er efter min mening, at de-armering er det grundlæggende dybe for/-arbejde (kropsterapi) med kroppen for at slippe af med for-/nutidens problemer og skabe et solidt fundament for en mere problemfri krop og fri krop fremadrettet. En de-armering er væsentlig mere terapeutisk end tantramassage.

Tantramassagen er så (sammenlignet med de-armering) mere en daglig vedligeholdelse (kropsterapi) af kroppen som holder dig åben og mere fri af kropsproblemerne. Når du er de-armeret, vil du simpelthen opleve tantramassagens flow og ekstatiske virkning væsentlig mere intens og frigørende.