Polaritet – balance mellem de feminine og maskuline

Polaritet – legen i forholdet mellem den feminine og maskuline energi.

 

Har du lyst til at slippe al kontrol og mærke dig selv i din inderste og dybeste seksuelle energi (i dit absolutte feminine)?

Så skulle du prøve, at give dig 100% hen i din feminine energi mod den ultimative overgivelse, hvor alt står stille, hvor du kun kan mærke og høre din puls – nogen kalder det orkanenes øje, andre den lille ‘død’ -. Du vil simpelthen opdage og mærke en meget dybere seksuel energi og et meget dybere JEG i denne tilstand.

Det er en meget healende og frigørende proces samtidig meget med en dyb spirituel oplevelse – for både krop og sind. Det kan være svært at huske hvad der et sket. Sindet er på absolut lavblus. Kroppen summer, vibrerer sitrer af energi/lyst. Men i det space er det også enormt sårbart, især for det feminine for det har sluppet ALT. Kontrollen er væk. Energien er en dyb seksuelle energi som de fleste ikke kender til eller har mærket før.

Sessionen foregår i det område som mange vil kalde – Den guddommelige ‘mørke’ side. Det ser via dominans og bondage, hvor det drejer sig om at ære, respektere, tilbede, forgude, kærtegne og servicere det feminine (dig og din krop) og IKKE det modsatte som det praktiseres inden for S/M verdenen.  Det er dit job. at forsøge overgive dig under kyndig guidning og vejledning af mig- det maskuline. Så det jeg må være i absolut fokus og guide for at holde space for dig.

Det sådan en session sætter en i gang er følelsen af kærlighed, sårbarhed, energi, nærvær, overgivelse, accept, tillid, opmærksomhed og nærhed som du ikke oplever i hverdagen.

Hvorfor overhovedet gøre sådan noget som dette? Det er for at arbejde med bevidstheden om os selv. Hvem er vi og hvor dybt kan vi går med os selv? Tage reelt ansvar for DIG (selvkærlighed ) og turde udforske dit JEG. Altså en reel og aktiv udvikling i bevidstheden om DIG.

Kontakt mig endelig, hvis du har spørgsmål.