Skyld og Skam – Sexual Deconditioning

 SKAM I OG OMKRING DIN SEKSUALITET

 

Jeg har lavet en ny sessionsform som er en kombination af samtale, masker/rollespil med en fysisk integration af skammen til sidst.

Jeg arbejder ud fra en terapeutisk og tantrisk platform, hvor vi ser på baggrunden for og hvordan er påvirkning af denne skam i din seksualitet. Vi vil gennem sessionen forsøge at afkode denne påvirkning.

1.
– Hvor kommer den fra og hvordan manifesterer den sig i dit seksuelle univers.

– Hvad handler det om for dig?

– Er det den store lyst (du gemmer i dig) eller dine seksuelle fantasier, der får dig til at føle skammen?

– Er er det din partner, du føler ikke kan rumme dig?

– Er det din krop eller dele af din krop du skammer dig over?

– Er du blevet misbrugt eller udsat for overgreb?

– Eller……… ?

2.
Dernæst arbejder vi med det i et maske-/rollespil og bearbejder netop der i de situationerne, hvor du føler skammen. Vi går ind i situationen og i-tale-sætter at du føler skam, men samtidig giver udtryk for det du skammer dig over. Du kommer også til at lave dine egne mantra som en form for afkodning af skammen. I netop dette her spil kommer du til at lave nogen øvelser efterfølgende for dig selv (og evt partner).

3.
Til sidst arbejder vi med samme afkodning gennem en fysisk session med udgangspunktet en tantrisk massage. Her arbejder vi ned i din lyst og jeg guider dig i forhold til afkodningen gennem i-tale-sættelse og udtryksform. Hvor langt du vil gå ned i og med din lyst, bestemmer du.

Det vil kræve du er indstillet på være helt åbent om din seksualitet og at du vil gøre noget hjemmearbejde. Der vil selvfølgelig være mulighed for råd og vejledning efterfølgende i forhold dit hjemmearbejde og omgivelser.

Sessionerne kan vare op til 4-6 timer afhængig af, hvor langt du vil gå……..